Työelämän verkko-opisto

Muutosten tuulet

Työelämän verkko-opiston toimintaidea muuttuu. Kursseja ei enää markkinoida ja ilmoittautumisia vastaanoteta tätä kautta. Alusta toimii jatkossa erilaisten hankkeiden ja tuotosten kotipaikkana. Täältä löytyy myös linkkejä ja vinkkejä itsensä kehittämiseen.

... lue lisää
Muutosten tuulet
Työelämän verkko-opiston toimintaidea muuttuu. Alusta toimii jatkossa erilaisten hankkeiden ja tuotosten kotipaikkana.
(01.06.2018)
(01.06.2018)
(01.06.2018)

Kirjoittamisen taito

Kurssin tunniste: TSL-Kirj-Tai

Kirjoittamisen taito -verkkokurssilla pääset harjoittelemaan erilaisten tekstien kirjoittamista: mielipidekirjoitusta, tiedotetta, lehtijuttua tai jäsenkirjettä. Kurssilla edetään ideasta tekstin jäsentämiseen, kirjoittamisprosessin eri vaiheisiin sekä vielä viimeistelyssä tarvittaviin oikeakielisyysasioihin. Kouluttaja ohjaa sinua kurssin edetessä, ja saat häneltä palautteen kirjoituksiisi.

Kun ilmoittaudut kurssille allaolevan lomakkeen avulla, menee hakemuksesi oman liittosi käsiteltäväksi. Kun liittosi on hyväksynyt kurssihakemuksesi, menee vahvistus tästä TSL:oon. TSL-kouluttajalta saat parin viikon sisällä siitä kun liitto on hyväksynyt kurssihakemuksesi tunnukset kurssille sekä ohjeet verkkoympäristössä opiskelulle. Sitten ei muuta kuin aloittamaan!

Kirjoittamalla saat ajatuksesi muiden luettavaksi. Kirjoittamalla voit vaikuttaa!

Osa liitoista maksaa osanottomaksun jäsentensä puolesta koulutuksen järjestäjälle. Tarkista esittelyn alaosassa olevasta luettelosta, toimiiko oma liittosi näin.

Huom.

  • Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT edellyttää että hakemukset kurssille tehdään ammattiosaston kautta liittoon. Liitto maksaa 2/3 osaa kurssimaksusta, jos ammattiosasto maksaa 1/3 osan. Tarvittavia kurssihakemuslomakkeita saa AKT:n aluetoimistoista.
  • Rautatieläisten liitto tukee kurssille osallistumista tapauskohtaisesti
  • Merimies-unionin osalta hakemukset kurssille ammattiosaston kautta. Jos oma ammattiosastosi ei tue kurssimaksussa, liitto voi tukea tapauskohtaisesti.

KURSSILLE ON JATKUVA HAKU

Hinta: 250.00

Kurssi alkaa: 01.10.2015
Kurssi päättyy: 04.12.2015
Viimeinen ilmoittautumispäivä kurssille: Takarajaa ei ole ilmoitettu