Työelämän verkko-opisto

JHL-Opiston 2017 verkkokurssitarjonta

JHL tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden opiskella ajasta ja paikasta riippumatta, verkossa. Ammattiliittosi omana opistona haluamme tarjota sinulle monipuolista koulutusta - sellaista, joka hyödyttää sinua vapaa-ajan harrasteissa, sekä sellaista, josta sinulla on hyötyä järjestö- ja edunvalvontatoiminnassa.

Tutustu kaikille jäsenille tarkoitettuun koulutukseen, luottamustehtäviä hoitaville henkilöille suunnattuun koulutukseen sekä yhdistystoiminnassa ... lue lisää

Mikkelissä pelataan

Hankkeen tavoite on parantaa aikuisten, joilla on heikot perustaidot, tieto- ja viestintäteknisiä taitoja. Koulutuksessa opitaan ja päivitetään työelämässä vaadittavia perustaitoja, kuten tekstinkäsittelyä, taulukkolaskentaa ja sosiaalisen median käyttöä. Perustaitojen lisäksi opitaan digikerrontaa ja osallistutaan työelämäpelin kehittämiseen Mikkelin ammattikorkeakoulun ohjauksessa.

Mikkelin ammattikorkeakoulu toteuttaa hankkeessa moninpel ... lue lisää

Mainioita ajatuksia verkossa ohjaamisesta

Tuhannet kiitokset kaikille Ohjaaminen verkossa -tilaisuuteen osallistuneille. Tapahtuma oli hieno hyvien alustajien ja erinomaisen aktiivisen osallistujajoukon ansiosta. Paikanpäällä oli noin 80 osallistujaa ja verkossa 40, kaikkiaan 69 eri organisaatiosta. Tarvetta ohjaamisosaamiselle on työelämän joka alueella. Nousevana trendinä ohjaamisen saralla on erilaisten kokousten ja etänä työskentelevien ihmisten hallinta organisaatioiden johdon näkökulmasta. Viel&aum ... lue lisää
JHL-Opiston 2017 verkkokurssitarjonta
Nyt on haku päällä! JHL-opiston vuonna 2017 alkavat kurssit nyt julkaistu.
(14.11.2016)
Mikkelissä pelataan
Opiskelijatyönä valmistuu virtuaalinen Mikkeli palveluineen.
(24.10.2016)
Mainioita ajatuksia verkossa ohjaamisesta
Tuhannet kiitokset kaikille Ohjaaminen verkossa -tilaisuuteen osallistuneille. Tapahtuma oli hieno hyvien alustajien ja erinomaisen aktiivisen osallistujajoukon ansiosta.
(29.08.2016)

Jäsenhankkijoiden ja koulutiedottajien kurssi monimuotokoulutuksena (JHL)

Kurssin tunniste: JASENHA-2017-1

Kurssi valmentaa jäsenhankkijana ja/tai koulutiedottajana toimimiseen. Jäsenhankkija on niitä eturivin ihmisiä, jotka eri tilanteissa kertovat ihmisille liitosta, sopimuksistamme, eduista ja tapahtumista työmarkkinoilla. Koulutiedottajan tehtävänä puolestaan on perehdyttää opiskelijat työmarkkinoihin ja antaa samalla ensikosketus ja -vaikutelma liitosta. Kurssin jälkeen sinulla on perusvalmiudet jäsenhankkijana tai koulutiedottajana toimimiseen. Kurssiin liittyy esiintymistaitoihin keskittyvä lähijakso, jonka ajankohta ilmoitetaan kurssille valituille erikseen. Kurssilla on mahdollista keskittyä vain jäsenhankkijan tai koulutiedottajan tehtäviin, tai opiskella molemmat sisällöt.

Hinta: 0.00

Kurssi alkaa: 10.04.2017
Kurssi päättyy: 09.06.2017
Viimeinen ilmoittautumispäivä kurssille: 27.03.2017