Työelämän verkko-opisto

JHL-Opiston 2017 verkkokurssitarjonta

JHL tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden opiskella ajasta ja paikasta riippumatta, verkossa. Ammattiliittosi omana opistona haluamme tarjota sinulle monipuolista koulutusta - sellaista, joka hyödyttää sinua vapaa-ajan harrasteissa, sekä sellaista, josta sinulla on hyötyä järjestö- ja edunvalvontatoiminnassa.

Tutustu kaikille jäsenille tarkoitettuun koulutukseen, luottamustehtäviä hoitaville henkilöille suunnattuun koulutukseen sekä yhdistystoiminnassa ... lue lisää

Mikkelissä pelataan

Hankkeen tavoite on parantaa aikuisten, joilla on heikot perustaidot, tieto- ja viestintäteknisiä taitoja. Koulutuksessa opitaan ja päivitetään työelämässä vaadittavia perustaitoja, kuten tekstinkäsittelyä, taulukkolaskentaa ja sosiaalisen median käyttöä. Perustaitojen lisäksi opitaan digikerrontaa ja osallistutaan työelämäpelin kehittämiseen Mikkelin ammattikorkeakoulun ohjauksessa.

Mikkelin ammattikorkeakoulu toteuttaa hankkeessa moninpel ... lue lisää

Mainioita ajatuksia verkossa ohjaamisesta

Tuhannet kiitokset kaikille Ohjaaminen verkossa -tilaisuuteen osallistuneille. Tapahtuma oli hieno hyvien alustajien ja erinomaisen aktiivisen osallistujajoukon ansiosta. Paikanpäällä oli noin 80 osallistujaa ja verkossa 40, kaikkiaan 69 eri organisaatiosta. Tarvetta ohjaamisosaamiselle on työelämän joka alueella. Nousevana trendinä ohjaamisen saralla on erilaisten kokousten ja etänä työskentelevien ihmisten hallinta organisaatioiden johdon näkökulmasta. Viel&aum ... lue lisää
JHL-Opiston 2017 verkkokurssitarjonta
Nyt on haku päällä! JHL-opiston vuonna 2017 alkavat kurssit nyt julkaistu.
(14.11.2016)
Mikkelissä pelataan
Opiskelijatyönä valmistuu virtuaalinen Mikkeli palveluineen.
(24.10.2016)
Mainioita ajatuksia verkossa ohjaamisesta
Tuhannet kiitokset kaikille Ohjaaminen verkossa -tilaisuuteen osallistuneille. Tapahtuma oli hieno hyvien alustajien ja erinomaisen aktiivisen osallistujajoukon ansiosta.
(29.08.2016)

Maakuntahallintouudistus

Kurssin tunniste: MAA-2017-1

Kurssilla tutustutaan tulevaan maakuntahallintouudistukseen: mikä on uudistuksen sisältö, miten hallinto ja rahoitus järjestetään tulevaisuudessa, mihin tulee varautua, mikä muuttuu? Lisäksi pohditaan sitä, mitä kuntaan jää ja kuinka JHL-aktiivit voivat vaikuttaa kuntatasolla asioihin. Tällä kurssilla saat vahvistusta siihen, mitä uudistus käytännössä tarkoittaa ja lisäksi kurssilla saat runsaasti jatkossa hyödynnettävää materiaalia. Kurssin jälkeen tunnet uudistuksen taustat, perusteet ja vaikutukset siten, että pystyt itse kouluttamaan uudistuksen ydinkohdat tai keskustelemaan aiheesta faktatietojen perusteella. Lisäksi kurssilla tarkastellaan sitä, miten lobbaaminen tulevaisuudessa muuttuu ja kehen jatkossa tulisi vaikuttaa. Kurssi on tarkoitettu kunta-alan henkilöstön edustajille, luottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille.

Hinta: 0.00

Kurssi alkaa: 16.01.2017
Kurssi päättyy: 17.03.2017
Viimeinen ilmoittautumispäivä kurssille: 02.01.2017