Työelämän verkko-opisto

JHL-Opiston 2017 verkkokurssitarjonta

JHL tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden opiskella ajasta ja paikasta riippumatta, verkossa. Ammattiliittosi omana opistona haluamme tarjota sinulle monipuolista koulutusta - sellaista, joka hyödyttää sinua vapaa-ajan harrasteissa, sekä sellaista, josta sinulla on hyötyä järjestö- ja edunvalvontatoiminnassa.

Tutustu kaikille jäsenille tarkoitettuun koulutukseen, luottamustehtäviä hoitaville henkilöille suunnattuun koulutukseen sekä yhdistystoiminnassa ... lue lisää

Mikkelissä pelataan

Hankkeen tavoite on parantaa aikuisten, joilla on heikot perustaidot, tieto- ja viestintäteknisiä taitoja. Koulutuksessa opitaan ja päivitetään työelämässä vaadittavia perustaitoja, kuten tekstinkäsittelyä, taulukkolaskentaa ja sosiaalisen median käyttöä. Perustaitojen lisäksi opitaan digikerrontaa ja osallistutaan työelämäpelin kehittämiseen Mikkelin ammattikorkeakoulun ohjauksessa.

Mikkelin ammattikorkeakoulu toteuttaa hankkeessa moninpel ... lue lisää

Mainioita ajatuksia verkossa ohjaamisesta

Tuhannet kiitokset kaikille Ohjaaminen verkossa -tilaisuuteen osallistuneille. Tapahtuma oli hieno hyvien alustajien ja erinomaisen aktiivisen osallistujajoukon ansiosta. Paikanpäällä oli noin 80 osallistujaa ja verkossa 40, kaikkiaan 69 eri organisaatiosta. Tarvetta ohjaamisosaamiselle on työelämän joka alueella. Nousevana trendinä ohjaamisen saralla on erilaisten kokousten ja etänä työskentelevien ihmisten hallinta organisaatioiden johdon näkökulmasta. Viel&aum ... lue lisää
JHL-Opiston 2017 verkkokurssitarjonta
Nyt on haku päällä! JHL-opiston vuonna 2017 alkavat kurssit nyt julkaistu.
(14.11.2016)
Mikkelissä pelataan
Opiskelijatyönä valmistuu virtuaalinen Mikkeli palveluineen.
(24.10.2016)
Mainioita ajatuksia verkossa ohjaamisesta
Tuhannet kiitokset kaikille Ohjaaminen verkossa -tilaisuuteen osallistuneille. Tapahtuma oli hieno hyvien alustajien ja erinomaisen aktiivisen osallistujajoukon ansiosta.
(29.08.2016)

Toimiva hallitus

Kurssin tunniste: Thal-2015-1

"Työkaluja ammattiosaston toimikunnalle" on tarkoitettu kaikille TEAMin jäsenille. Päämääränä on löytää suuntaviivoja toimikunnan ja koko ammattiosaston toiminnan kehittämiseen. Vaikka asiat ovat hyvinkin, aina kannattaa katsoa, voisiko pistää vielä paremmaksi.

 

Verkkokurssi sisältää jaksot:

 

  • Näkökulmia ay-toimintaan
  • Osasto ja jäsenet
  • Toiminnan arviointia
  • Suunnitellaan porukalla
  • Ryhmässä viisaus tiivistyy
  • Minä olen mukana
  • Mitä näkyy edessäpäin
  • Ammattiosaston kehittämisen työkalupakki

 

Lisäksi kurssiin on liitetty runsaasti itsearviointeja, tehtäviä ja keskustelutehtäviä. Siinä on myös ay-toiminnan peruskäsitteet tutuksi tekevä sanasto. Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti itseopiskeluun ja oman ammattiosaston kehittämisen tukipilariksi.

 

Hinta: 0.00

Kurssi alkaa: 22.08.2014
Kurssi päättyy: 22.10.2014
Viimeinen ilmoittautumispäivä kurssille: 31.07.2014