Työelämän verkko-opisto

JHL-Opiston 2017 verkkokurssitarjonta

JHL tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden opiskella ajasta ja paikasta riippumatta, verkossa. Ammattiliittosi omana opistona haluamme tarjota sinulle monipuolista koulutusta - sellaista, joka hyödyttää sinua vapaa-ajan harrasteissa, sekä sellaista, josta sinulla on hyötyä järjestö- ja edunvalvontatoiminnassa.

Tutustu kaikille jäsenille tarkoitettuun koulutukseen, luottamustehtäviä hoitaville henkilöille suunnattuun koulutukseen sekä yhdistystoiminnassa ... lue lisää

Mikkelissä pelataan

Hankkeen tavoite on parantaa aikuisten, joilla on heikot perustaidot, tieto- ja viestintäteknisiä taitoja. Koulutuksessa opitaan ja päivitetään työelämässä vaadittavia perustaitoja, kuten tekstinkäsittelyä, taulukkolaskentaa ja sosiaalisen median käyttöä. Perustaitojen lisäksi opitaan digikerrontaa ja osallistutaan työelämäpelin kehittämiseen Mikkelin ammattikorkeakoulun ohjauksessa.

Mikkelin ammattikorkeakoulu toteuttaa hankkeessa moninpel ... lue lisää

Mainioita ajatuksia verkossa ohjaamisesta

Tuhannet kiitokset kaikille Ohjaaminen verkossa -tilaisuuteen osallistuneille. Tapahtuma oli hieno hyvien alustajien ja erinomaisen aktiivisen osallistujajoukon ansiosta. Paikanpäällä oli noin 80 osallistujaa ja verkossa 40, kaikkiaan 69 eri organisaatiosta. Tarvetta ohjaamisosaamiselle on työelämän joka alueella. Nousevana trendinä ohjaamisen saralla on erilaisten kokousten ja etänä työskentelevien ihmisten hallinta organisaatioiden johdon näkökulmasta. Viel&aum ... lue lisää
JHL-Opiston 2017 verkkokurssitarjonta
Nyt on haku päällä! JHL-opiston vuonna 2017 alkavat kurssit nyt julkaistu.
(14.11.2016)
Mikkelissä pelataan
Opiskelijatyönä valmistuu virtuaalinen Mikkeli palveluineen.
(24.10.2016)
Mainioita ajatuksia verkossa ohjaamisesta
Tuhannet kiitokset kaikille Ohjaaminen verkossa -tilaisuuteen osallistuneille. Tapahtuma oli hieno hyvien alustajien ja erinomaisen aktiivisen osallistujajoukon ansiosta.
(29.08.2016)

Kirjoittamisen taito

Kurssin tunniste: TSL-Kirj-Tai

Kirjoittamisen taito -verkkokurssilla pääset harjoittelemaan erilaisten tekstien kirjoittamista: mielipidekirjoitusta, tiedotetta, lehtijuttua tai jäsenkirjettä. Kurssilla edetään ideasta tekstin jäsentämiseen, kirjoittamisprosessin eri vaiheisiin sekä vielä viimeistelyssä tarvittaviin oikeakielisyysasioihin. Kouluttaja ohjaa sinua kurssin edetessä, ja saat häneltä palautteen kirjoituksiisi.

Kun ilmoittaudut kurssille allaolevan lomakkeen avulla, menee hakemuksesi oman liittosi käsiteltäväksi. Kun liittosi on hyväksynyt kurssihakemuksesi, menee vahvistus tästä TSL:oon. TSL-kouluttajalta saat parin viikon sisällä siitä kun liitto on hyväksynyt kurssihakemuksesi tunnukset kurssille sekä ohjeet verkkoympäristössä opiskelulle. Sitten ei muuta kuin aloittamaan!

Kirjoittamalla saat ajatuksesi muiden luettavaksi. Kirjoittamalla voit vaikuttaa!

Osa liitoista maksaa osanottomaksun jäsentensä puolesta koulutuksen järjestäjälle. Tarkista esittelyn alaosassa olevasta luettelosta, toimiiko oma liittosi näin.

Huom.

  • Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT edellyttää että hakemukset kurssille tehdään ammattiosaston kautta liittoon. Liitto maksaa 2/3 osaa kurssimaksusta, jos ammattiosasto maksaa 1/3 osan. Tarvittavia kurssihakemuslomakkeita saa AKT:n aluetoimistoista.
  • Rautatieläisten liitto tukee kurssille osallistumista tapauskohtaisesti
  • Merimies-unionin osalta hakemukset kurssille ammattiosaston kautta. Jos oma ammattiosastosi ei tue kurssimaksussa, liitto voi tukea tapauskohtaisesti.

KURSSILLE ON JATKUVA HAKU

Hinta: 250.00

Kurssi alkaa: 01.10.2015
Kurssi päättyy: 04.12.2015
Viimeinen ilmoittautumispäivä kurssille: Takarajaa ei ole ilmoitettu